Membuat comeback

Assalamualaikum

Ehem.
Dah lama tak berblogging.. Bila fikir balik, kenapa aku start tulis blog ye? Maybe sebab aku suka gak sharing perkara2 yang maybe tak semua orang rasa. So di situ kononnya macam boleh contribute kepada orang lain lah.. Kononnya..

Anyways, harapnya apa yang aku tulis masih akan membantu dalam apa cara sekalipun kepada sesiapa je. Ye memang vague gila matlamat ni walaupun nampak macam niatnya baik. Wahah.

Anyways lagi, sekarang dah tahun ke-empat aku belajar di Canada. Nak kata banyak pengalaman tu maybe tak sangat lah sebab aku bukannya jenis yang aktif bergaul apa sume. Maybe lately aje lah social skill agak cemerlang sebab dah rasa natural bila sembang cakap English. Cuma disebabkan personality aku yang tak banyak cakap, still tak banyak sangat lah yang keluar di mulut. As long as I’m comfortable with a person, I can talk all day. Semacam introvert sikit lah kot.. Tapi aku suka gak bersosial sebenarnya..

So aku sebenarnya nak cerita pasal pengalaman empat tahun di Canada ni.. Panjang ceritanya so mohon look forward to the next entry..

5 Replies to “Membuat comeback”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *